Mysore på Österlen

Åh jag är så lycklig. Jag har varit på Mudita på Mysoreklass idag. Det är ljuvligt.
Ashtangayoga är det bästa som finns.  Jag gjorde nästan hela serien eller alla utom en, Setu Bandhasana Jag tycker att den är jättesvår.
 Jag gick aldrig upp till stående i bryggorna, höll mig till de vanliga, var trött i kroppen.
Det känns att det var två veckor sedan jag gjorde hela serien. I sommar kommer det att bli bättre, då öppnar shalan flera morgnar.
Ska försöka gå alla mysoreklasser jag bara kan. På sommaren är det en timme tidigare, vilket passar mig bättre.

OM

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d