Åh hemma igen

En veckas semester går så förfärlight snabbt!
Det är något visst med att komma hem. Borta bra men hemma bäst. Jag älskar att komma hem.
Vi hade tyvärr inget internet i stugan, så jag fick klara mig utan.

Det har blivit yoga en morgon och två eftermiddagar. Jag är nöjd med det. Snowboard blev det en dag och de övriga dagarna skidor. Vi har ej haft värsta vädret utan det har varit tjock dimma, man såg inte mycket. så det var säkrast med skidor helt enkelt.

Nu längtar jag efter min morgonyoga och hemmashalans tända ljus imorgon bitti

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

  1. Välkommen hem! Låter som att ni haft en skön vecka, trots dimman. Ett avbrott i vardagen och en annorlunda lunk än vanligt – massor av frisk luft!
    Hoppas du fick njuta av ditt yogapass imorse.
    Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: