Nu bär det snart iväg

Vi ska äntligen på den väntande skidresan. Åh vad härligt det ska bli. Yogamattan är naturligtvis inpackad i bilen samt skidorna och en lånad snowboard. På förra årets vinterresa provde jag bräda för första gången det var jättekul. Så i år är planen att åka både och.
Vet inte om jag har tillgång till internet i stugan. Kanske.

Yoga stundar i härlig stämning och med diciplin. Målet är en liten stund varje morgon och kanske på kvällarna. Jag gissar att kroppen kommer att behöva sträckas ut i veckan.

OM Shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: