En riktigt mysig kväll!

Ingen yoga imorse. Jag tog mig sovmorgon, ända till halv sju.  Jag känner fortfarande av förkylningen.

Ikväll har vi firat min kommande födelsedag tillsammans med mamma, pappa, mormor och morfar.
Jag fick å fina presenter jag blev alldeles rörd. Av mormor och morfar fick jag mormors norska lusekofta. Hon har haft den i 35 år och den ser ny ut. Mörk mörk grå med vita mönster. Jag fick ett foto också från när jag är tio månader och mormor 55 år. Av mamma och pappa fick jag två saker efter farmor. ETT ARMBAND som Farmor alltid bar. Jag kan se hennes arm framför mig med det armbandet. Det är något jag alltid har tittat på…. Det är ett styvt silverarmband med en massa detaljer, 2 cm brett ser norskt ut. Farmor fick det av farfar då de varit gifta ngra år.
Jag har tagit kort på dessa fina saker men jag hittar ej kameradatasladden..

Jag fick också böcker, Pilgrimsresan och Vid floden Piedra satte jag mig ner och grät. Båda av Paulo coelho. Jag har precis läst hans senaste bok Brida, och var helförtjust.  Det blev en yogapresent också, nämligen en bok jag länge önskat mig, Ashtangayoga the practica manual , av och med David Swenson. Det är en mycket detaljerande och beskrivande bok. Som visar bilder på den ”rätta” positionen samt flera varianter.
NU SKA JAG LÄSA!

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

5 kommentarer

  1. TACK!
    Jag har inte norskt påbrå, (tror jag i allafall)
    Men mina föräldrar har varit där en del. Och jag också.
    Min mamma är från Immeln och min pappa från Karlstad. Långt bak i släkten finns påbrå från frankrike och tyskland.

  2. Oj då så fel det kan bli, men läste lite slarvigt och det var mycket prat om norge ett tag och då la jag ihop 2+2 och fick 5, inte helt ovanligt när det gäller mig!

    /turid

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: