En riktigt mysig kväll!

Ingen yoga imorse. Jag tog mig sovmorgon, ända till halv sju.  Jag känner fortfarande av förkylningen.

Ikväll har vi firat min kommande födelsedag tillsammans med mamma, pappa, mormor och morfar.
Jag fick å fina presenter jag blev alldeles rörd. Av mormor och morfar fick jag mormors norska lusekofta. Hon har haft den i 35 år och den ser ny ut. Mörk mörk grå med vita mönster. Jag fick ett foto också från när jag är tio månader och mormor 55 år. Av mamma och pappa fick jag två saker efter farmor. ETT ARMBAND som Farmor alltid bar. Jag kan se hennes arm framför mig med det armbandet. Det är något jag alltid har tittat på…. Det är ett styvt silverarmband med en massa detaljer, 2 cm brett ser norskt ut. Farmor fick det av farfar då de varit gifta ngra år.
Jag har tagit kort på dessa fina saker men jag hittar ej kameradatasladden..

Jag fick också böcker, Pilgrimsresan och Vid floden Piedra satte jag mig ner och grät. Båda av Paulo coelho. Jag har precis läst hans senaste bok Brida, och var helförtjust.  Det blev en yogapresent också, nämligen en bok jag länge önskat mig, Ashtangayoga the practica manual , av och med David Swenson. Det är en mycket detaljerande och beskrivande bok. Som visar bilder på den ”rätta” positionen samt flera varianter.
NU SKA JAG LÄSA!

5 svar till “En riktigt mysig kväll!”

 1. Hej Anna, så du har också norskt påbrå!! Min farmor kom från Norge.

  Kram och grattis till den stundande födelsedagen /turid

 2. TACK!
  Jag har inte norskt påbrå, (tror jag i allafall)
  Men mina föräldrar har varit där en del. Och jag också.
  Min mamma är från Immeln och min pappa från Karlstad. Långt bak i släkten finns påbrå från frankrike och tyskland.

 3. Oj då så fel det kan bli, men läste lite slarvigt och det var mycket prat om norge ett tag och då la jag ihop 2+2 och fick 5, inte helt ovanligt när det gäller mig!

  /turid

 4. Får hälsa grattis!! och önskar dej massor av sköna stunder i böckernas sällskap!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.