Yoga i tre minuter

Jag gick upp tjugo över fem idag igen. Ganska skönt att komma upp på morgonen. Snön har ju äntligen kommit till Skåne ( Lagom för att vi ska åka iväg till snön ) Så allt är så gnistrande vitt, ett underbart ljus som kommer in redan på morgonkvisten.
Idag var det verkligen de tre minuterna, de minuter som Nina inspirerat, uppmanat oss att göra. Yoga varje dag om det så bara är tre minuter. Nåja det var tre minuter i solhälsningarna och tio minuters meditation.

yvd2
Efter min korta träning kröp jag ner i soffan med en kopp grönt te och läste ut boken jag håller på med.
Ett av mina projekt i år är att läsa mycket. Nu kan jag skriva in ”En plats i solen” av Liza Marklund bland lästa böcker 2009.
Det var en bra bok. Jag har läst de andra så man är inne i storyn snabbt.

3 svar till “Yoga i tre minuter”

 1. Va härligt det lät med yoga 3min och sen 10mins meditation.. jag önskar att jag oxå kom upp så tigigt att jag hann göra det innan alla går upp. Men, det gör jag inte…är alldeles för o diciplinerad för att orka gå upp så tidigt.

  Ha en bra dag.

 2. 3 minuter låter helt i min smak idag så jag ska nog göra likadant nu när E sover. Känner inte för ett längre pass än det just nu. Men det märkliga är dock mattans dragningskraft – att när man väl står där klistras man fast och det kan bli mer än 3 minuter.

  Namaste!

 3. Nina
  Du kanske också börjar på morgonen i sinom tid. För vissa passar det helt enkelt bättre på kvällen eller dagen. Det är så olika. Morgonen är enda tiden då jag kan vara själv.
  Helle
  Ja visst är det perfekt att det kan bli mer än tre minuter det är bara att sätta/ställa sig .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.