Yoga i tre minuter

Jag gick upp tjugo över fem idag igen. Ganska skönt att komma upp på morgonen. Snön har ju äntligen kommit till Skåne ( Lagom för att vi ska åka iväg till snön ) Så allt är så gnistrande vitt, ett underbart ljus som kommer in redan på morgonkvisten.
Idag var det verkligen de tre minuterna, de minuter som Nina inspirerat, uppmanat oss att göra. Yoga varje dag om det så bara är tre minuter. Nåja det var tre minuter i solhälsningarna och tio minuters meditation.

yvd2
Efter min korta träning kröp jag ner i soffan med en kopp grönt te och läste ut boken jag håller på med.
Ett av mina projekt i år är att läsa mycket. Nu kan jag skriva in ”En plats i solen” av Liza Marklund bland lästa böcker 2009.
Det var en bra bok. Jag har läst de andra så man är inne i storyn snabbt.

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

 1. Va härligt det lät med yoga 3min och sen 10mins meditation.. jag önskar att jag oxå kom upp så tigigt att jag hann göra det innan alla går upp. Men, det gör jag inte…är alldeles för o diciplinerad för att orka gå upp så tidigt.

  Ha en bra dag.

 2. 3 minuter låter helt i min smak idag så jag ska nog göra likadant nu när E sover. Känner inte för ett längre pass än det just nu. Men det märkliga är dock mattans dragningskraft – att när man väl står där klistras man fast och det kan bli mer än 3 minuter.

  Namaste!

 3. Nina
  Du kanske också börjar på morgonen i sinom tid. För vissa passar det helt enkelt bättre på kvällen eller dagen. Det är så olika. Morgonen är enda tiden då jag kan vara själv.
  Helle
  Ja visst är det perfekt att det kan bli mer än tre minuter det är bara att sätta/ställa sig .

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: