Morgonyoga

Jag känner att jag är på väg tillbaka både från influensan och tillbaka på yogamattan och mina morgonrutiner.
Mitt upplägg är att det får vara kravlöst ett tag. Målet är att vara på mattan och göra åtminstone Ashtangayogans suryanamaskara A samt så många B jag har lust med. Idag blev det två. Jag jobbade med att ha bakre foten stabil och planterad i mattan då jag gick in i Virabhadrasana på de respektive sidorna.
De asana som följde därefter var Padangusthasana samt Padahastasana och Utthita Triokonasana och Parivritta Trikonasana
Sist av allt SAVASANA på spikmattan. Det är så skönt!!!
Igår fick jag min nya yoga matta. Jättefin!!! Det är en ecomatta, tillverkad i naturgummi och jute. Jag har provat mattan förut men hade inte möhjlighet att köpa den då. Nu har jag beställt den från Be Happy ( Rea just nu) Min är corallröd, jätteläcker färg.
Min andra matta, favorit nummer ett är en annan eko matta som jag beställt från The Yogashop. Den är den absolut bästa matta man kan tänka sig MEN den är jättetung så den får stanna hemma nu när jag åker på Skidsemester.

5 svar till “Morgonyoga”

 1. Hej.
  Jag måste prova det där med spikmattan, jag har hört från flera håll att det ska var skönt.
  Det var bra pris på yoga mattan från be happy, ska nog oxå beställa en…
  Ha en bra dag!

 2. Var rädd om dig, kroppen tar mycket stryk av influensan så kör försiktigt.

  I måndags fick jag för första gången till krigaren i solhälsning b, precis som du säger att göra bakre foten/benet aktivt, det har jag missat förut och på nåt sätt fått hela kroppen sned så det gjort ont i ryggen, och jag har inte fattat varför. Så skönt det är när man helt plötsligt hamnar rätt i en rörelse.

  Jag är också glad för min nya matta!

  /turid

 3. Nina, du ska absolut prova spikmatta det är som en dröm. Beställ en matta du också så har vi lika!
  Turid, Jag kör väldigt försiktigt. (Har tom knäna i på solhälsningarna) Härligt med krigaren. Jobba med fötterna det skyddar framförallt knäna.

 4. ´Hej!

  Jag ska också åka på semester nu men tar ingen matta med mig , tänker Yoga litegrann med någon ”alternativmatta” eller helt utan !!!!! Det räcker lixom med att jag har både löpskor och gymskor med !

 5. Pain
  Vad härligt det låter. Du kan yoga i stranden. sitta och meditera i solnedgången. Det är yoga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.