Tidig Ashtanga morgon

Det är verkligen tufft att gå upp tidigt.
Eftersom det ej blev något förra fredagen är det två veckor sedan jag gick up 4.25!
Segt & mörkt. Jag kom till yogivän tio över. Träningen gick okej. Jag gjorde lite längre än jag brukar. fram till Upavishta Konasana. Frukosten med spirulina tahini, groddar och the var välförtjänt & smakade som vanligt fantastiskt.
Namaste
Ashtangayogi

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d