nja

Denna vecka har varit sådär. Efter mina två superpass hade jag grym träningsvärk i tisdags!
Så jag hoppade över yogan. Det var nog fullmåne dessutom. Igår gick jag upp, extremt trött.
Det blev solhälsningarna, samt några stående. kort avslutning och LÅÅÅÅNG savasana , jag somnade… har aldrig hänt förut. Efter jobbet igår åkte jag till friskis och tränade – medelpass. Riktigt hårt, jag var helt slut efteråt. Ny träningsvärk så imorse…. nej det blev ingen yoga.
Namaste

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: