två riktigt bra morgnar

Både i morse och igår var super!
Igår var jag på Mudita, Kent var ej där. Vi hade bestämt att vi skulle yoga i allafall. Connie hade tänt brasa och ljus.
Vi var sex personer som yogade! Jag hade ett enormt fokus på min andning och mina asanas.

Fantastiskt VARMT – SKÖNT – MYSIGT .
Jag gjorde hela  primary helt själv. YES!

Så imose gick allt som en dans. Hade en ny besökare i hemmashalan! Kul.
Vi blir fler och fler.

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: