Tack från djupet av hjärtat!

Så här dagen före julafton myser jag med mina fantastiska Diya oljeljus tända. Jag fick dem i present alldeles i dagarna. Dessa vacka lampor eller ljus är för mig nya och jag blir varm i kroppen av dess innebörd.

Ljusen hyllar livet och ska ge ljus och glädje.

Jag vill med detta ljus säga, stort tack för ett fantastiskt år med yogan. Tack för att du har kommit på yogaklasser, workshop, deltagit på zoomklass eller bara följt oss på något vis. Jag är så tacksam till yogan och för er alla.

För mig är det en ynnest att få undervisa yoga och förmedla den kraft och kärlek  jag själv känner. Att  förmedla och att själv hela tiden få fortsätta att utforska både som lärare och elev. 

Ett särskilt tack till Hanna, Alexandra och Tin som också har haft klasser under året och till Maria Boox som gästat oss flera gånger.

Nu ser vi alla fram emot ett nytt spännande år med yoga, vänner kärlek och att visa omtanke till andra både i ord och i handlingar, att acceptera alla människor utan att döma. Extra viktigt i dessa tider. Ge dig själv kärlek, låt varje dag avslutas med en fin tanke till dig själv och låt varje morgon börja med en kärleksfull hälsning till dig själv. Godmorgon! Den här dagen vill jag ge detta till mig själv, kanske så enkelt som ett stort leende.

Yoga community när det är som allra bäst!

”Ljuslågan symboliserar renhet, godhet, upplysning, visdom och kunskap, medan oljan i lampan står för svagheterna i det mänskliga sinnet, så som hat, girighet och svartsjuka. Att tända bomullsveken – människosjälen – innebär att man befriar sig från själviska och materialistiska tankar. ”

KÄLLA
Publicerat den
Kategoriserat som Yoga

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: