Yoga på egen hand

Var orolig igår om jag idag skulle kunna klara att gå upp idag. Men vaknade 05.00 av mig själv.

Satt på mattan halv sex och gjorde 30 min pranayama följt av savasana. ÄLSKAR att vakna morgonen med andetaget och se dagen vakna med ljuset.

Renskrev sedan mitt YOGA MALA referat.

När familjen vaknat ville alla träna så vi åkte till gymmet. Jag yogade fram till purvottanasana. Tränade på bryggor, lekte i handståendet och allra sist ett liten familjeskivstångs pass som Viktor höll i.

Om Shanti

Publicerat den
Kategoriserat som Yoga

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d