ATHAYOGANUSASAM

Sitter på tåget på väg hem. Jag är helt fylld av veckans olika intryck, kunskaper, upplevelser, nya vänner, spännande diskussioner och praktik. Både i asana filosofi och pranayama.

Det är nu det börjar, nästa steg i yogautvecklingen på flera plan. Den senaste veckan har jag tillbringat i yogarummet på fördjupningskurs med Maria Boox, den första veckan av fyra. Tillsammans med denna grupp ska jag tillbringa 2 år av studier, praktik och utveckling. Inför varje vecka är det självstudier i filosofi, egen pranayamapraktik, yogapraktik på mattan förstås och dessutom en stundande 200h anatomiutbildning.

Som jag ser fram emot detta. Känner mig helt överväldigad över att just jag gör detta. TACKSAM! Jag är också särskilt glad över att min vän Alexandra gör detta tillsammans med mig.

Under dessa år ska vi skriva yogdagbok. Jag kommer därför att flytta tillbaka min blogg till denna sida och göra ett nytt försök med min bloggandet.

Surta 1.1
Athayoganusasanam
Nu börjar yogaundervisningen

20180901_074920

Publicerat den
Kategoriserat som Yoga

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: