Styrketräningsvecka

Vecka som har gått har varit full av träning! Måndag, tisdag bjöd på cirkelgym. I måndags fokuserade jag på att arbeta i hela övningen med vikterna, dvs även på tillbakavägen. Fokus på att hålla bandhas… I tisdags var det tempofokus i rörelserna, att göra många och bli trött…. I onsdags fick jag för mig att se hur min uthållighet var. Det innebar att jag värmde upp i en crosstrainer i tio minuter, kändes först efteråt… träningspasset därefter var ett av de tuffaste på länge, fyra stationer gånger två på varje. Sedan tre intervaller i följd, upprepa fyra gånger. Bara för att ställde jag mig på löpbandet efteråt. Vilodag igår som inte var vilodag då vi var på jobb, lastbil med dekor skulle tömmas och bäras upp tre trappor, och sedan ner igen efter eventet. Ömma vader idag!

Idag har jag kört ett styrketräningspass med bästa vännen, som jag inte träffat på jättelänge.
Det var jättekul. En av övningarna vi skulle göra var handstående, intressant då jag kände att jag plötsligt bara stod,, ingen vägg. Nästa överraskning var att jag var/är starkare än jag trodde i armhävningarna. Tänk vad det ger resultat. Do your practice and all is coming.

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: