Ashtangayoga i Immeln

Information till dig som ska eller vill delta i Yoga – Ashtanga vinyasa i Immelns bygdegård i vår.

Först och främst vill jag hälsa dig varmt välkommen till en ny termin med yoga i Immeln, både du som har yogat med mig tidigare och du som är ny!

Vi kommer att träffas under tio söndagar framåt med start den 7 april och sista gång den 9 juni.
TIDEN ÄR 16.30-18.00
Jag ser gärna att du försöker komma alla gånger om du har möjlighet för att du ska kunna utvecklas och uppleva yogan på bästa sätt. Jag har denna termin tagit fram ett specialpris till dig som väljer att boka alla gånger. Det kommer att vara öppet för dropinklasser också om det passar dig bättre.

Kostnad:
10 gånger – 900kr
5 gånger –  500kr
Drop in – 120kr
Specialpriserna med fem respektive tio gånger gäller under denna terminen.

527246_10150737535352372_1991513101_n
Bra att veta:
Innan yogapasset bör du inte ha ätit någon större måltid på ett par timmar. Undvik också att dricka de närmsta 30 minuterna innan klassen. Samt vänta åtminstone en halvtimme efter passet att äta och dricka. Låt kroppen landa!

Du behöver ha en egen yogamatta. Några mattor finns att låna men jag rekommenderar att du har din egen. Ta gärna med dig en filt till avslappningen.

Ashtangayogan är en fysisk yogaform där vi jobbar med andning i kombination med rörelser. Kom ihåg att det är din yoga och din kropp!

Vi går igenom delar ur Ashtangayogans första serie och lär oss grunderna.
Klä dig i bekväma kläder som du kan röra dig i.

Jag skulle tycka det vore roligt att få veta lite om din ev. yogaerfarenhet sedan tidigare.
Maila mig gärna kort om vad du har för förväntningar och önskemål om kursen. Om du har några skador eller har mens är jag glad om du talar om det så hjälper jag dig med vilka positioner du ska vara försiktig med. Allt för att jag ska kunna anpassa din yoga på bästa sätt och leda dig rätt.
Är du gravid och vill gå på Ashtangayoga rekommenderar jag att du minst är i tredje månaden samt att du har yogaerfarenhet sedan tidigare, ring mig så resonerar vi..

Jag ser fram emot att få träffa dig.

Namaste
Anna Hennig
http://www.annayoga.se
bhaginii@gmail.com

Publicerat den
Kategoriserat som Yogafilosofi

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: