Livet som krockade med att ”hinna för mycket”

Det har hänt så mycket så mycket. Allt är mitt i livet kan man ju säga.
Vi har för en månad sedan flyttat! Det var helt enkelt dags för en förändring i livet. Känns som att en massa pusselbitar faller på plats.
Efterfrågan på yogan är just nu stor, Otroligt roligt! From med veckan efter påsk har jag fyra klasser igång i veckan. Tre av dem alldeles nära där vi nu bor (Broby) en klass är i Immeln.
Det är en stor lycka och ynnest att få undervisa. Jag är väldigt tacksam! En stor dröm som har gått i uppfyllelse.
Lilleman har hunnit bli två år..
Min egna practice kommer och går.. lite som den kanske alltid har gjort. Eftersom jag är en morgonyogi så är det inte så ofta som jag skulle önska. Med morgon pratar vi att stå på mattan senast halvsex, helst fem…
Men nu när ljuset kommer så ska vi väl kunna få till det.

Jag har kontinuerligt gått hos min kiropraktor som har en bestämd åsikt på vad min kropp ska och inte ska göra… På hennes inrådan tränar jag mycket styrketräning som komplement till yogan. Måste erkänna att jag tycker det är en riktig kick att gymträna. Dessutom mår mina asana bra av det.

Idag har jag aktiverat min facebooksida. Gå gärna in och gilla om du har lust.
Dagens inlägg får avslutas av en härlig promenadbild från i söndags.
Bild
Om shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: