Yogaworkshop

Nästa helg är det yogaworkshop på favorityogastället. Jag har i mitt ego, tänkt att jag ska gå….
Det är bara det att nästa vecka jobbar jag tisdag kväll, är på styrelsemöte på onsdagkväll, två yogaklasser på torsdagkväll… kanske inte så populärt hos familjen att jag åker iväg på fredag till söndag. Så jobbigt att kämpa med det inombords, att vilja så mycket men inte klara av det…. Någon som känner igen sig?

Så nu är stora frågan hur löser man detta? Kompromissen med mig själv är att jag går en av dagarna. söndag innan min egna undervisning. Känner att jag behöver det så mycket. Fylla på energin och inspirationen både för min egna träning men också för min undervisning.

Vardagsbekymmer… ibland skulle tiden vara dubbelt så lång.
muditahouse1 P1040686

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

  1. Jag tror att många känner igen sig – tiden är inte alltid så lång som man skulle önska. Åk en av dagarna som du tänker – det blir en bra kompromiss! Och det är du värd!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: