Yogaworkshop

Nästa helg är det yogaworkshop på favorityogastället. Jag har i mitt ego, tänkt att jag ska gå….
Det är bara det att nästa vecka jobbar jag tisdag kväll, är på styrelsemöte på onsdagkväll, två yogaklasser på torsdagkväll… kanske inte så populärt hos familjen att jag åker iväg på fredag till söndag. Så jobbigt att kämpa med det inombords, att vilja så mycket men inte klara av det…. Någon som känner igen sig?

Så nu är stora frågan hur löser man detta? Kompromissen med mig själv är att jag går en av dagarna. söndag innan min egna undervisning. Känner att jag behöver det så mycket. Fylla på energin och inspirationen både för min egna träning men också för min undervisning.

Vardagsbekymmer… ibland skulle tiden vara dubbelt så lång.
muditahouse1 P1040686

2 svar till “Yogaworkshop”

  1. Jag tror att många känner igen sig – tiden är inte alltid så lång som man skulle önska. Åk en av dagarna som du tänker – det blir en bra kompromiss! Och det är du värd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.