Lycka

Jag är så glad!!
Häromdagen blev jag uppringd om jag vill hålla en yogagrupp i höst!
Jättekul! Så från och med september kommer jag att kunna erbjuda ashtanga vinyasa två gånger i veckan, med familjens fulla stöd.

I mitt förra inlägg hade jag sån längtan efter att få lära och gå åka iväg och träna för lärare.
Efter det så bestämde jag mig för att åka en vecka på teachertraining med
Maria Boox. Bokförberedelser påbörjade. Men så… Ibland blir det inte som man tänkt sig. I förrgår fick jag känslan att jag inte är i rätt sinne för en intensiv vecka på det sätter, svårt att förklara men bl.a. Är jag inte i mitt tycke i tillräcklig träningsform kroppsligt för att få ut det jag vill. Så på kvällen berättade jag detta hemma och sa att man kanske ska åka till Ängsbacka istället. Då säger plötsligt min dotter att hon vill följa med!! Så det avgjorde saken. Ängsbacka är bokad, en hel vecka bara vi två! En mamma dotter vecka. Det ska bli så roligt!
Och det bästa är att Maria är ju på Ängsbacka så det blir Mysoremorgnar, ledda klasser, smoothies, yogifrukost mm.

lyckligast
Om Shanti

20120616-200500.jpg

6 svar till “Lycka”

 1. WEoho! Grattis, Anna! Vad kul med klasserna. Jag hoppade högt när jag läste att du bestämt dig för ws med Maria, men sen förstod jag vad du menade. Och jag tror du gör ett klokt val! Du kommer att få din M-boost på Ängsbacka, så det räcker och blir över. Vad fint att få åka dit med dotter din. Du gör så rätt.
  Kram

 2. Gu’va roligt! Teacher training finns alltid kvar men kanske inte en mamma-dotter-vecka, så verkligen ett bra beslut tycker jag!! Så mysigt ni kommer få det. Kul med dina yogaklasser. Tålmodighet och eleverna kommer allteftersom. Kram Anna

 3. Ni kommer få en fantastisk vecka tillsammans!
  Synd att jag inte deltar i år – hade varit kul att hänga i cafét och yogaprata 🙂

 4. Anna!
  Fantastiskt att Du & Dotter åker tillsammans till underbara Ängsbacka i sommar. Vi verkar åka vartannat år 🙂 För mig känns det helt rätt att ta en paus . Förra året var ganska stökigt med en massa sorgligheter under Yogaveckan (bombdådet i Oslo och attentatet på Utöja) och det påverkade mig starkt i min känsla för hela evenemanget. Har dessutom inte Yogat speciellt mycket senaste tiden så…
  Därermot ska jag gå på en workshop med Biff i augusti här i Stockholm. Det ser jag fram emot, komma igång lite lätt med YinYoga igen känns bra.
  Ha en underbar vecka, må gott och och njut av maten & friden. Årets tema är ju ”Ahimsa”. Härliga, härliga ord!

  Skänk mig en tanke när Du är där. :O hälsa Maria

  Kram Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.