Yogalärare längtan

Hjälp! Jobbet tog över ett tag…
Helt plötsligt jobbade ja heltid igen, och mer ibland… det föll Sig liksom naturligt.
Det är inte så mycket tid att priotera på sig själv, när jag kommer vill jag bara busa med Viktor. När han lagt sig är det övriga familjen. Jag har satt mig själv väldigt mycket längre ner på listan än på länge. Bra eller dåligt, jag vet faktiskt inte. Nu är iallafall yogaplatsen redo inför imorgon bitti, ska jag orka upp innan fem? Kanske…

Trots att allt är så mitt i livet just nu och här och nu längtar jag till Mudita!
Har ej varit där på jättelänge nu. Behöver inspiration behöver träffa min lärare. Snart snart är det semester!
Inför sommaren är det en hel rad med olika yogaveckor som lockar mig- mest att få åka till Borntorpet på teachervecka med Maria Boox. Jag jobbar febrilt på att få till det. Och att tycka det är okej att vara borta från familjen. Sen är det orbaden, och ängsbacka osv. Det är inte plats för den delen i mitt luv just nu. Jag ska dessutom till New York med jobbet helgen efter midsommar.

Det där egot….

Namaste

3 svar till “Yogalärare längtan”

  1. Anna, allt har sin tid och plats i livet. Tänk på det! Jag förstår dock verkligen din frustration över att behöva välja antingen eller! Men, precis så här är det ju för de flesta. De yogis jag känner som är på studio 6 dagar i veckan har antingen 1.Inga småbarn 2. Freelansar eller styr sin arbetstid helt själva 3. Särbo/Singel
    För: Det är ju OMÖJLIGT att köra på studio/Mysoremornar alla dagar i veckan utan att kompromissa bort något annat. Som familj t.ex.

    Samtidigt mår du ju dåligt om du inte lägger egen tid på dig själv och din träning, eller hur…man blir sur, gnällig och bitter när man kompromissar bort sina intressen. Välj EN dag i veckan då du kör till Mudita, så har jag gjort hela våren. Söndagsmornar t.ex. Skaffa din heliga dag!

    Tråkigt med Orbaden om du inte kommer. Känn efter noga, men ta det inte så dödligt seriöst. Kom om det funkar annars inte, det kommer fler kurser -Och framförallt: YOGAN FINNS KVAR ÄNDÅ!

    Dunderkram!

  2. Livsviktiga egentiden! Ibland måste man bara acceptera att det är som det är. Jag tror att jag ska göra som Yogita skriver, välja en dag i veckan som är bara min då jag själv tränar.Det var ett bra tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.