Yogaklasser

Hrm
Dagarna bara går. Jag känner att första årets mammaledighet och underbara bubbla bara har rusat iväg.! Vart tog det vägen?
Det är inte lätt att leva här och nu alla dagar, ibland tränger sig längtan till det som var fram.
Längtan till att få göra igen, vara med om allt bara en gång till…..
Jag har nu haft tre söndagar med yogaklasser, jätteroligt. Det är fantastiskt kul att undervisa och känna yogaenergi i rummet .
Min egen practice ligger lite på vänt. Jag gör lite solhälsningar då och då, oftast med en klättrande bebis som ska vara så mycket på mig som han bara kan.
I helgen vankas vintersemester – känns lite konstigt nu vill jag ha vårsol! Men kanske vi har tur och får vårsol i skidbacken

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

  1. Låter lovely, ju! Så länge det finns snö är det bara att åka! Maken min är i Munchen och avslutar just nu sin jobbresa med just skidåkning (tufft jobb han har va;). En annan jobbar dubbelt här hemma…Buhu !!
    Ha en riktigt skön helg
    Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: