Yogan är här och det fortsätter

Yes! Fortsättning följer. Igår yogade jag alla suryanamaskara, en del stående och några av de sittande. Lovely! Imorse fick jag sovmorgon, då Viktor som tidigare sov hela natten från ett par månader, nyligen bestämt sig för att vakna och vara ledsen, ibland flera gånger på en natt, ovant! Hursomhelst gick mannen upp med honom vid sju och jag fick sova vidare – blev väckt strax efter tio! Riktigt riktigt skönt, det behövde jag. Dagens asana blev först i eftermiddag, fem suryanamaskara följt av några sittande och lekfulla bebisasana. I dagsläget handlar det inte om att göra en massa det handlar bara om att göra lite varje dag att andas att vara närvarande. Att hitta sig själv igen och bli ett med livet liksom.

Vi har en jättemysig mammagrupp här där jag bor, i vår lilla lilla by finns det sju bebisar födda under ett halvår. Vi ses med jämna mellanrum, ibland varje vecka, när vi ses promenerar vi. Riktiga långpromenader och så pratar vi. Igår var det bara jag och en mamma som gick. När vi går många kan man inte prata med alla eftersom vagnarna tar plats när man går. Det var lite skönt att kunna prata med bara en. Vi diskuterade det här med att vara mamma, vara jag och att ha egentid – pratade också om mina EGO tankar från senaste tiden. Hon förstod precis och jag fick världens bästa mantra! ” Tänk om jag blir en bättre mamma om jag ibland kan vara ego” Tål att tänkas på eller hur.

Imorgon vankas Nyårsafton, tänk vad ett år gick snabbt. . . För ett år sedan låg Viktor i min mage och vi visste inte om att han var han. Saknar lite min mage och all spänning man hade framför sig. Vet att man inte ska tänka så men jag älskar allt det där. Men mest älskar jag just nu. Just nu är allt perfekt.

Om shanti

3 svar till “Yogan är här och det fortsätter”

  1. Jag tror mycket på att göra lite varje dag 🙂 Det andra blir lätt prestation och annat man inte vill ha i sin yoga. Må gott Anna och Gott Nytt År!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.