Uppmjukning

Att hoppa över Asana i vardagen har sitt pris… Oj vilken träningsvärk jag har och oj vad stelt det känns. Det blev yoga med bebis krypande imorse. Alla suryanamaskara plus lite till. Är glad att bli ‘med mattan’ igen. TACK för fina kommentarer igår det värmde och gav inspiration. Nu rökelse och ljus i min fina hemmashala som fått bli vardagsrum ett tag.

20111228-151220.jpg

3 svar till “Uppmjukning”

    1. Haha, jag förstod det. Önskar dig ett underbart 2012 Frida hoppas också att ni får en härlig nyårsafton. Kommer du ihåg för ett år sedan. Tänker ofta på dånär vi mailade och skrev en massa kommer ihåg? Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.