Uppmjukning

Att hoppa över Asana i vardagen har sitt pris… Oj vilken träningsvärk jag har och oj vad stelt det känns. Det blev yoga med bebis krypande imorse. Alla suryanamaskara plus lite till. Är glad att bli ’med mattan’ igen. TACK för fina kommentarer igår det värmde och gav inspiration. Nu rökelse och ljus i min fina hemmashala som fått bli vardagsrum ett tag.

20111228-151220.jpg

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

    1. Haha, jag förstod det. Önskar dig ett underbart 2012 Frida hoppas också att ni får en härlig nyårsafton. Kommer du ihåg för ett år sedan. Tänker ofta på dånär vi mailade och skrev en massa kommer ihåg? Kramis

Kommentera

%d bloggare gillar detta: