Yoga på hög nivå, dag 4

Imorse gick jag direkt till mattan och gjorde de fem suryanamaskara som är dagarnas minimum. till frukost åt jag endast en litenknäcke och en kopp kaffe, som jag av nån märklig anledning börjat med igen? Satte sedan en deg till eftermiddagens surdegsbak. Ammade Viktor och la honom sedan på en filt bredvid min yogamatta fortsatte där jag slutat tidigare, fem suryanamaskara B fullföljdes med härlig ujjaiy och försök att hålla bandhas. Viktor låg glatt bredvid tills jag kom till Prasarita paddottanasana C. Har kommit på att han fascineras av mina fingrar i luften, så jag vinkar ner till honom i trikonasana och parshvakonasana… Sen var det ej kul längre. Så Istället la jag hela viktors filt i framkanten på mattan så flöt det på igenom tre underbara, pashimottanasana med bebis framför mig, Dristhi på bebis! Fick bara leende tillbaka. Gjorde också purvottanasana, janu sirsasana A och B, marichiyasana A samt baddha konasana och upavistha konasana. Avslutade med savasana och då la jag honom på min mage, med ansiktet uppåt höll de små fingrarna och andades en fullkomligt avslappnad savasana full av värme, tacksamhet, kärlek och insikt i yogans djup, den finns där hela tiden nu mer än någonsin.

Santosha

2 svar till “Yoga på hög nivå, dag 4”

  1. Wow…Å vad fint att Viktor kan var med på ett hörn. Har en lite för otålig bebis för det än så länge, men snart kanske 🙂
    Nu är det dags för mina asanas (snabbt medan Nils-Erik sover förmiddag), sen långpromis!
    Shanti
    Shanti
    Shanti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.