Dag 2

Sov till kvart över sju i morse! Rekordlänge för mig. Egentligen var det så att Viktor vaknade fem, pigg och glad jag fortsatte sova när han åt och när jag vaknade kvart över sju sov han:-)
Nåväl jag lämnade honom till mannen och gick ner för lite yoga. Idag var jag nöjd efter mina fem solhälsningar. Satt kvar en lång stund och bara andades.

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d