Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

  1. Många fina bilder! Men så otroligt sorligt att han slutade med sin egen yoga. “Bara” undervisade…Nästan ofattbart!

  2. Jag vet, det är det jag menar. För mig ofattbart att undervisa i asanas när man inte utövar det själv. Speciellt när kroppen åldras och man kan få andra insikter, kanske ändra i sin stil och sina serier utifrån nya insikter – som mr Iyengar gjort. Och min lärare Zhander. Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: