Inte riktigt som jag tänkt mig

Igår förberedde jag hemmashalan med min matta satte fram en god rökelse. Sonen frågade om han också kunde få gå upp på morgonen med mig. Vi gjorde plats för en matta till.
Men så väcktes jag av dottern mitt i natten, maginfluensa så det blev inte många timmars sömn…
När jag kom hem ikväll fick det bli yoga. För effektivitetens skull så blev det yoga i finkläderna kanske en halvtimme sen var middagen klar.

Namaste

2 svar till “Inte riktigt som jag tänkt mig”

  1. Hej Anna! Vad härligt det låter med din yogapractice. Du inspirerar verkligen! För egen del blir det fortfarande bara yoga sporadiskt. Har inte kommit in i någon regelbundenhet. Men jag går just nu en ayurvedakurs och jobbbar på olika förändringar för att balansera mig. Finna optimalt med kraft! Kroppen längtar yoga och jag ska faktsikt gensast gå upp och ställa mig på yogamattan för några asanas. Tack! Önskar dig en underbar påsk med sol och mys. kram Ulrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.