Inte riktigt som jag tänkt mig

Igår förberedde jag hemmashalan med min matta satte fram en god rökelse. Sonen frågade om han också kunde få gå upp på morgonen med mig. Vi gjorde plats för en matta till.
Men så väcktes jag av dottern mitt i natten, maginfluensa så det blev inte många timmars sömn…
När jag kom hem ikväll fick det bli yoga. För effektivitetens skull så blev det yoga i finkläderna kanske en halvtimme sen var middagen klar.

Namaste

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

  1. Hej Anna! Vad härligt det låter med din yogapractice. Du inspirerar verkligen! För egen del blir det fortfarande bara yoga sporadiskt. Har inte kommit in i någon regelbundenhet. Men jag går just nu en ayurvedakurs och jobbbar på olika förändringar för att balansera mig. Finna optimalt med kraft! Kroppen längtar yoga och jag ska faktsikt gensast gå upp och ställa mig på yogamattan för några asanas. Tack! Önskar dig en underbar påsk med sol och mys. kram Ulrika

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: