Humor

Jag måste förmedla två roliga kommentarer från barnen.
Igår var jag sjuk och henmma från jobbet, fick ställa in min yoga på kvällen.
“Men mamma du kommer att gå i konkurs om det fortsätter så här!”
Jag kollade min blogg på kvällen över statistiken, jag har ju inte varit så flitig den sista tiden. Då kommer nästa kommentar, ” Det där ser inte bra ut, det går nerför.”…

Publicerat den
Kategoriserat som Vardag

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: