Yoga i tidig morgontimma

Vaknade strax innan fem imorse, vred och vände på om jag skulle dra täcket över mig och somna om. Men jag gick upp sköljde näsan med min neti. Drack ett glas vetegräs och kände mig stark för mattan.
Jag gjorde alla solhälsningar alla stående samt några sittande i primaryserien. La mig sedan i savasana en lång stund på spikmattan.
Kom fram till att jag skulle kunna somna så jag gick tillbaka til sängen och sov 2 ½ timme drömde om Indien.

Om Shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

11 kommentarer

  1. Men vad härligt det låter! Så skulle jag vilja ha det alla mornar. Få sova en skvätt efteråt 🙂 Särskilt nu när tröttheten drar i en. Men snart ljusnar det!

  2. Fantastiska du! Vilken start, precis som du ville!

    Själv vaknade jag 08.30 av en liten flicka som sjöng (med hög klar stämma) ”bjällerklang, bjällerklang, cykla bak och fram, i ett hörn det stod en björn och måla´rumpan grööööön” 🙂

    Nu är alla barnen ute på äventyr, och jag ska rulla ut min matta för förmiddagsyoga. Vi hörs senare och ses senast i morgon!

  3. Älskar dig Blogg så härligt inspirerande<3 perfekt Yoga morron o Indien wow kan man drömma bättre än om mother india<3<3<3

  4. Hej Evasleva.
    Vad härligt att du är på gång med yogan igen. Vet du yogan är alltid där man ska bara hämta fram den.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: