Ashtanga Vinyasa

Har precis varit pa min andra ashtanga klass.

Var dar forsta gangen igar. Ett betongtak helt platt utan sidor mitt pa en bakgard. Kontrasterna var enorma. Bakgarden och granden var alldeles svarta av avgaser, sopor och gatudamm. Nar man kom fram rundade man huset och klattrade upp pa jarnstegen till shalan. Pa taket lag trasmattor utlagda dar man la mattan pa. Igar var det riktrigt varmt gissar pa 30 grader. Jag raknar in det som premiar pa “bikram: yoga, yoga i varme. Phu har nog aldrig varit sa svettig nagonsin. blev nastan yr. som tur var sa gjorde vi ej alla vinyasa… I stort sett gjorde vi hela primary klass ledd!

Konstaterade att det var for varmt for mig plus att jag ar en morgonyogi.|Sa andra passet blev nu i morse. Stallde klockan pa sju, tog det lugnt och gick sedan langs stranden. langs stranden stod atminstone fyra-fem personer pa olika stallen och gjorde sina respektive olika serier ur olika former. Gick langs hela stranden och upp pa huvudgatan, har oppnade alla sina butiker. Indiernas kontrast, sopor som eldas i granderna och butikerna med sina vackra farger Det putsades fonster, krims krams lades ut pa saris. Man ville erbjuda taxi och alla sager glatt godmorgon. Borjar kanna igen vissa nu.

Vid studion motte jag lararen som pratade en stund. Yogan var harlig och vi gjorde komplett serie fram till Navasana sedaqn blev det lite varianter av navasana med korslagde ben i sidled . svart att beskriva men roligt med nya saker.

Nu ska jag ga och ata frukost.

Om shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

7 kommentarer

 1. Häftigt att läsa och det bildas en massa vackra bilder i mitt huvud trots att jag aldrig ens varit i Indien. Fortsätt skriva!

 2. Ville tacka för en härlig yogablogg som ja följer flitigt.
  Hoppas ni får en fin tid i Goa,ett underbart ställe o fina stränder o atmosfärer norr ut <3
  Ser fram emot att läsa om dina upplevelser.

  Namaskar~

 3. vad spännande att yoga i indien! så mycket upplevelser och erfarenheter du kommer ha när du åker hem. jag förstår att det är var,t att yoga i den värmen. vi är ju inte vana vid det.

  ljus*
  /S

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: