Var ankomst till Goa

Maste beratta om nar vikom till Palolem beach. Var galne taxidriver visste inte vart vi skulle. Han korde oss till stranden. (Jag hade rekat lite pa karta hemma ) Tio indier dok pa oss for att hjalpa oss att bara vaskor. svenska sinnet flog pa mig sa hade jag en ryggsack ska jag bara den sjalv. Vi gick langs stranden och holl pa att hamna pa ett annat stalle forst da den ena bararen ringde sin kompis som ”hade” hotellet efter dividerande var det forstas ett annat hotell. Men jag visste ju att det lag langst norrut pa stranden sa vi kom ganska snabbt dit. En fantastisk bro med plankor och rep , 25 meter lang ledde oss mot var oas i apdjungeln. En massa sandstigar slingrade sig och visade vagen mellan cocohuts, chilloutplace, restaurang, haciendan, baren och receptionen. Langs stigarna stod rokelse och tanda ljus i lyktor utplacerade med jamna mellanrum. DOFT, Sinnligt, RO och underbart.

Var cocohut ar en tvarummare med tygdraperier. Den ar byggd av bambu, rotting och casnvas. Sangarna ar jatteskona och aver dem har vi myggnat.

Andra dagen blev Martin magsjuk, som ”tur” var delade vi sang sa jag kunde snabbt assistera. Han kraktes tio ganger. Jag hade ont i magen igar men det ar battre. I morse var vi ute med de lokala batarna och tittade pa delfiner och butterflyisland.

Jag missade morgonyogan men jag har bokat in mig i eftermiddag, ashtanga vinyasa 16.00. Har rekat studion. En jarnstege upp pa taket. Ett betongtak med vavda mattor langs hela. Coolt.

Nu vankas bad.Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

6 kommentarer

 1. Åh Anna, jag har varit precis där du är! Kan känna dofterna och höra havet inom mig 🙂 Njut så mycket du kan. Ta det lugnt med yogan, det kan vara urtufft i Indien, själv kunde jag knappt gå när jag provade ett pass 🙂

 2. vad underbart att ni är där anna. there is nothing like india. hoppas alla är friska o kan njuta fullt ut av goa snart.

 3. Låter som om ni har det helt underbart och upplever Indien på riktigt.
  Hoppas dock att Martin mår bättre nu!
  Ok, jag skall fixa det till kaninerna. Jag måste tyvärr meddela att en guldfisk inte mådde så bra idag och han fick en sista tur i toaletten efter att han avlidit. Svea och Santo stod med huvudena över toalettkanten och sade farväl. Han har det bra nu!
  Så Santo har fyllt år, vi skall fira honom nu i efterskott. Kanske tillaga lite fisk åt honom.
  Ha det underbart och se till att ha roligt tillsammans.
  Puss på er!

 4. Annika, ah du har varit dar, trodde nastan det. Det ar sa fint och rofyllt pa var lilla plats kan du tro.
  Nina, Ja det forstar jag.
  Thomasine, alla ar friska nu. vi njuter till fullo. nasta resa far nog bli mysore.
  Philippa, Jag skrattade faktiskt nar jag laste detta, ser det framfor mig… TACK for att du staller upp. Rudolf o barnen halsar till dig och till alla. Halsa Tarzan att vi har det bra.

 5. Hittade hit via någon yoga-tag som wordpress har. Roligt! Ska följa din Indienresa med nöje 🙂 Var själv i Goa för två vintrar sedan, en fantastisk upplevelse. Tyckte särskilt mycket om stranden Mandrem i norra Goa.

  Om Namaste / en annan yogini

Kommentera

%d bloggare gillar detta: