Goa

Antligen en dator. Delhi var mycket spannande. Vi akte runt med var chauffor som guidade oss irunt en massa sevardheter. Sista dagen var vi och sag Taj Mahal som var en verklig upplevelse. Vi var ocksa i en persisk mattfabrik och … ja vi kopte faktiskt en kachmirmatta… ska man gora det nagon gang ar det ju dar. direkt p[ fabriken alltsa.

Resan gick vidare mot goa, har ingen bra koll pa dagarna langre med i mandags. idag ar det onsdag. Till Goa tog vi oss med inrikes flyg, kingficher, airline. Vi fick vanta pa flgplatsen i tre timmar pga av forseningar.

Akte med en galen taxichauffor, bilen skumpade kraftigt och knakade bade har och var. Kom till Palolem stranden nar det var morkt, gick langs stranden sa langt norr ut man kunde. Dar lyste en vacker bro, en spangbro med lyktor som gick over kanalen till vart hotell. Eller hotell e och ta i, var bambuhydda, bohemiskt och urmysigt. Bilder far ni vanta pa. Vi har nu badat tva dagar och brant oss allihopa mer eller mindre. GOOOOD vegetarisk mat finns overallt ocksa.

Har hittat en ashtangastudio, dit bar det imorgon. Har yogat korta stunder pa stranden i solnedgangen dessa tva kvallar i Palolem. Haftiga huvudstaende!

Om shanti shanti shanti

7 svar till “Goa”

 1. Hej Anna. Kul att läsa om er resa. Skickade sms igår på både din och pappas telefon. Det vara bara jag, Pontus, Patrik och Fredrik som ville gratulera honom på hans födelsedag. Du kan väl hälsa honom det och säg att vi älskar honom! PS. Det är nu -5 grader här på nätterna, och jag undrar om kaninerna skall in i huset eller om deras utebur är ok i dessa låga grader? Puss och kram, Philippa

 2. Åh Anna, det låter helt underbart. Här hemma är det 0 grader och grå himmel..
  Saknar dig! Krama familjen och skicka rapporter när du kan.

  kram
  a

 3. Philippa, vi sag att ni skickat sms. Men forst dagen efter, vi sov.
  Jag ska halsa honom det. Vi saknar er mycket. Kaninerna kan vara ute men satt pa extrataket som star langs vaggen, se till att de har ho/halm.
  Halsa alla och krama pa santo. Han har fodelsedagigar/idag 2 december..
  Alla halsar.
  Alexandra, Ja vi maste ha en langlunch nar jag ar hemma, gloggkvall i mellandagarna med familjerna, eller kanske skridsko om det fortsatter vara kallt.

 4. Hej gumman! Kul att läsa att ni har det bra och njuter för fullt. Vi mellanlandar just nu på Sjölängan innan turnélastbilen går till Malmö ikväll. Vi är trötta, fnittriga och längtar efter dig. Ha en fortsatt skön semester. Kram från oss till er
  Mia och Sussi

 5. Hej mina basta kollegor. Jag saknar er ocka. Tankte pa er igar att nu var stockholm klart och malmo o finland kvar. Jag forstar att det gick galant! Kramar till er bada!

 6. Hej kära vän!
  Vad skönt att allt går bra och ni har det mysigt!
  Nu sitter vi högst upp i Turning Torso och eventet rullar på. Vi fick just en massa beröm från VD inför alla journalister. Superkul!!!
  Snart väntar färjan….. tjoho. Vår chaufför är väl inte direkt någon partypingla… du skulle dö…vi måste nog boka in mycket saker så vi slipper sitta och umgås.
  Ha det riktigt härligt och ladda upp. Puss och kram från oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.