Site icon

Goa

Antligen en dator. Delhi var mycket spannande. Vi akte runt med var chauffor som guidade oss irunt en massa sevardheter. Sista dagen var vi och sag Taj Mahal som var en verklig upplevelse. Vi var ocksa i en persisk mattfabrik och … ja vi kopte faktiskt en kachmirmatta… ska man gora det nagon gang ar det ju dar. direkt p[ fabriken alltsa.

Resan gick vidare mot goa, har ingen bra koll pa dagarna langre med i mandags. idag ar det onsdag. Till Goa tog vi oss med inrikes flyg, kingficher, airline. Vi fick vanta pa flgplatsen i tre timmar pga av forseningar.

Akte med en galen taxichauffor, bilen skumpade kraftigt och knakade bade har och var. Kom till Palolem stranden nar det var morkt, gick langs stranden sa langt norr ut man kunde. Dar lyste en vacker bro, en spangbro med lyktor som gick over kanalen till vart hotell. Eller hotell e och ta i, var bambuhydda, bohemiskt och urmysigt. Bilder far ni vanta pa. Vi har nu badat tva dagar och brant oss allihopa mer eller mindre. GOOOOD vegetarisk mat finns overallt ocksa.

Har hittat en ashtangastudio, dit bar det imorgon. Har yogat korta stunder pa stranden i solnedgangen dessa tva kvallar i Palolem. Haftiga huvudstaende!

Om shanti shanti shanti

Exit mobile version