Packat!

Ryggsäckarna står packade och klara i yogarummet!
Nu är det nära… är så spänd.
Har precis fått höra av grannen att nära vår cocohut på Palolem Beach är det en naken man som yogar varje morgon på stranden och har så gjort i 20 år. Bara att haka på om jag fattat det rätt. Har också spanat in en ashtangalärare/studio i Palolem.

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: