Indien

Klockan är 06.08, strax bär det av mot tågstationen som tar oss till Kastrup.
Från Kastrup ska vi flyga 12.25 till Istanbul och från Istanbul går planet mot Indien framåt seneftermiddagen.
05.00 Indisk tid landar vi på Delhis flygplats.

OM Shanti

Publicerat den
Kategoriserat som Indien Märkt

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: