Yoga workshop

Imorgon är det dags för workshop för en lärare som heter Susana Garcia Blanco. Susana har rest runt hela världen och assisterat en annan yogalärare som heter Sianna Sherman 

 Ska bli så himla roligt, en anusaraworkshop. Det är utlovat att vi ska fokusera på backbends samt armbalanser. Jag hoppas på riktiga utmaningar och att få lära mig mer om framförallt backbends.
Min förhoppning av kursen är att framförallt fördjupa mig mer i backbends och gärna drop backs om man får.

Mer rapport kommer

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

  1. Ha en riktigt bra workshop! Låter hur intressant som helst! Jag tycker det är spännande hur vi efterhand möter de lärare & kurser vi är redo för – det är yogan som kommer till dej och inte tvärtom, liksom.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: