Dag 10

Ett och annat återfall får man räkna med. Imorse när klockan ringde 05.00 ställde jag fram den till halvsju och sov skönt vidare. När klockan ringde halv sju trodde jag att det var andra snoozningen efter fem. Så snabbt gick den en och en halva timmen.
Yoga gör jag ikväll i samband med yogaklassen.
Om Shanti

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

5 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: