Kvällens yoga.

Mamma, Pappa och Svärmor (85) var här och yogade idag.
Det blev ett mycket lugnt och meditativt pass med fokus på medvetandet och andningen.
Långsamma rörelser som fick följa den individuella andningen. Först 20 min andning och koncentrationsövningar.
Sedan månhälsningar, sittande asana vridningar. Janu Sirsasana, Trianga Mukhaikapada Pashimottanasana, Marichyasana A,  Baddha Konasana, Upavishta Konasana , Liggande vridningar, Stående, Trikonasana, Parsvakonasana, Balansövningar, Padanghustasana, Prasarita Paddottanasana, Utthita Parsvottanasana, Utkatasana. Yogamudra.
Avslutning mot väggen med bäckenet på en kudde och mot väggen, benen utsträckta upp på väggen sist Savasana.
Om Shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: