Dag åtta

Jag ska fortsätta med yoga varje dag, minst fem suryanamaskara/dag.
Imorse ringde klockan fem i fem. Jag drog mig till tjugo över.
Utmaningen är ej uppfylld ännu, gjorde en solhälsning sen vek jag tvätt och annat nödvändigt.
Dessutom väntar yoga ikväll så det är helt okej.
Om shanti

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

  1. Jag låg också och drog mig imorse, men sen sparkade jag upp mig. Sa till och med till min D, Anna är redan uppe! *fniss* kram!

Lämna ett svar

%d