Dag sex

Idag får yogan vänta lite. Tog mig en härlig sovmorgon och gick inte ur sängen förrän halv tio.
Vaknade 08.00 men låg kvar och läste i sängen. Har råkat ut för en liten höstförkylning och det är lördag OCH fullmåne. Så idag byter jag de fem suryanamaskara mot chandranamaskara – Månhälsningart men det blir  först i eftermiddag.

Igår kom mina yogamattor som jag beställt till mig själv och till yogisarna.
Jag är SUPER nöjd med min matta – Zaktimatta från Sun Salution Den har exakt ett sånt grepp som jag vill ha!
Lite tunn men det gör ingenting. Vackert mönster är det också från juten som lyser igenom. Ska bli härligt att ligga en studn på den i eftermiddag och att inviga den imorgonbitti på Mysoreklassen på Mudita.

Barnen fick också varsin matta, En plommonlila och en lila, jättefina pilatesmattor som också är från Sun Salution, deras pilatesmatta som är en riktig slitstark matta det vet jag då jag själv haft en sådan i flera år tidigare. SHALAN är så fin! Nu ska jag bara komplettera lite sittkuddar och bälten.

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

  1. Åh, jag vill också ha en shala att inreda.
    Har 2 mattor från Sun Salutation, de är ett par år gamla men håller fortfarande rätt grepp 🙂
    Ha en skön lördag i regnet och blåsten..
    Kram Helle

Kommentera

%d bloggare gillar detta: