Dag sex

Idag får yogan vänta lite. Tog mig en härlig sovmorgon och gick inte ur sängen förrän halv tio.
Vaknade 08.00 men låg kvar och läste i sängen. Har råkat ut för en liten höstförkylning och det är lördag OCH fullmåne. Så idag byter jag de fem suryanamaskara mot chandranamaskara – Månhälsningart men det blir  först i eftermiddag.

Igår kom mina yogamattor som jag beställt till mig själv och till yogisarna.
Jag är SUPER nöjd med min matta – Zaktimatta från Sun Salution Den har exakt ett sånt grepp som jag vill ha!
Lite tunn men det gör ingenting. Vackert mönster är det också från juten som lyser igenom. Ska bli härligt att ligga en studn på den i eftermiddag och att inviga den imorgonbitti på Mysoreklassen på Mudita.

Barnen fick också varsin matta, En plommonlila och en lila, jättefina pilatesmattor som också är från Sun Salution, deras pilatesmatta som är en riktig slitstark matta det vet jag då jag själv haft en sådan i flera år tidigare. SHALAN är så fin! Nu ska jag bara komplettera lite sittkuddar och bälten.

3 svar till “Dag sex”

 1. Åh, jag vill också ha en shala att inreda.
  Har 2 mattor från Sun Salutation, de är ett par år gamla men håller fortfarande rätt grepp 🙂
  Ha en skön lördag i regnet och blåsten..
  Kram Helle

 2. Hej vännen!

  Hoppas du mår bra. Kul att mattorna kommit, vi hörs i morgon så kan jag komma ut och hämta min.

  kram
  a

 3. Bra grepp – inte så lätt att hitta i alla mattor. Jag tränar ofta utan nu för tiden 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.