Torsdagsyoga

Igår var jag på yogaklass på kvällen. Det var så mysigt och skönt.
Denna klass är en hathabaserad yoga med väldigt mycket fokus på stillhet i kroppen, lugn andning, dynamik och rörelserna väldigt kontrollerade.
Har sagt det förut men det är så svårt/ovant att stå kvar i asana mer än 5 andetag det är egentligen inte det att det är jobbigt utan mer att kroppen är inställd från ashtangayogan att nu är det dags för en rörelse/vinyasa. Det var ett nivå 3 pass men i min smak var det lite lugnt. Förmodligen är det just det som är bra för mig.
Det jag ÄLSKADE med instruktionerna är den enormt kunniga läraren som hela tiden förmedlade den inre känslan i kroppen med superbra instruktioner.
Nu när jag själv har börjat undervisa ger det så mycket att få gå för olika lärare.

Men nu längtar jag efter söndagens Mysore Ashtanga Vinyasa!

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: