Kategorier
Yogabloggar

Nu har det börjat

Idag fick jag gå hem i tid från jobbet eftersom min ena yogaklass börjar idag.
Jag hade en kvart på mig att förbereda och jag hann hur bra som helst. Rummet är ju redan roddat! Idag var det hathayoga, mjuk yoga. Jag hade stor nytta av allt jag lärt av min yogalärare Irene. Jag var ju också på en del hathaklasser i somras så det kändes uppdaterat.
Det jag kunde känna i att instruera denna lugnare variant var att det blev ett flöde i de olika asana som följdes av andningen.
Jag följde i stort sett ashtangaseriens flöde och ordning.
Istället för min vanliga solhälsningar gjorde jag hathans solhälsningar med balasana paus hela tiden. Alla klarar inte av att stå i hunden så det fick vara väldigt mjuka rörelser i axlarna. Det kändes bra och jag fick bra feedback efteråt.
Imorgon är det ashtangaklass!

Namaste

5 svar på ”Nu har det börjat”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.