Nu har det börjat

Idag fick jag gå hem i tid från jobbet eftersom min ena yogaklass börjar idag.
Jag hade en kvart på mig att förbereda och jag hann hur bra som helst. Rummet är ju redan roddat! Idag var det hathayoga, mjuk yoga. Jag hade stor nytta av allt jag lärt av min yogalärare Irene. Jag var ju också på en del hathaklasser i somras så det kändes uppdaterat.
Det jag kunde känna i att instruera denna lugnare variant var att det blev ett flöde i de olika asana som följdes av andningen.
Jag följde i stort sett ashtangaseriens flöde och ordning.
Istället för min vanliga solhälsningar gjorde jag hathans solhälsningar med balasana paus hela tiden. Alla klarar inte av att stå i hunden så det fick vara väldigt mjuka rörelser i axlarna. Det kändes bra och jag fick bra feedback efteråt.
Imorgon är det ashtangaklass!

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

5 kommentarer

  1. Vad fint att du är igång och att allt känns bra! Jag är övertygad om att du är en jättebra lärare, lyhörd och varm! Kram!

  2. Du låter så eftertänksam och klok när du skriver om hur du hur du vill undervisa och hur du tänker. Tror att du har mycket att lära ut, lycka till!

  3. Grattis vad kul med egna klasser! Det är så skönt att titta in på din blogg och få yoga inspiration. Du verkar ha ett fokus hela tiden…det smittar. kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: