Yogaklasser

Det är så roligt, grannar ch folk i byn frågar efter om jag inte kan börja med yogaklasser, så nu är steget taget.
Spontant började vi idag, fem yogisar i shalan. Två var riktigt nybörjare och med värk i kroppen. Det var alldeles för avancerat med ashtangayogan jag fick modifiera väldigt mycket. Jag var rädd att de blev bortskrämda men alla ville fortsätta. Jag bestämde att jag ska ha en nybörjarklass med väldigt lugn yoga samt en ashtangaklass för nybörjare och vana. Mannen ger sitt fulla stöd och shalan blir nu en shala i första hand och ett matsalsrum i andra hand. Och om det inte räcker till och intresset håller vid kommer han att bygga om delar av garaget till en större shala med fönster mot sjökanten. Det här är så spännande!
Jag vill gärna lansera en ny yogablogg  för er. Det är min kära vän, Alexandra som äntligen har börjat blogga!

LYCKA

7 svar till “Yogaklasser”

  1. Onsdagar! Perfekt! Åh, jag blir så himla glad! Jag som funderat så över min träning i höst. Funderat och önskat, och nu är jag bönhörd! Det kommer att bli perfekt. Jag är så glad att jag funnit dig.

    kram
    a

  2. Vet du, ditt inlägg idag får mej att tänka på Pattabhi Jois’ och hans ”Do your practice and all is coming”. Det är ju precis det som händer med dej nu, allt öppnar sig. Allt.
    Namaste

  3. Grattis till din egna shala! Vilken tur dina yoginis har att få undervisning av dig och du finner styrka av dem. Symbios. Yoga med utsikt över sjön, vilken pärla det kommer att bli. Lycka till!

  4. Grattis! Innan jag började undervisa så kände jag att jag hade så stor lust att prata om och förmedla yogan till andra. Det liksom bubblade av iver att få undervisa men jag tänkte att inte kan lilla jag…. Men helt plötsligt dök tillfället upp nästan som magi. Nu är det din tur! Lycka till & go for it!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.