Yogaklasser

Det är så roligt, grannar ch folk i byn frågar efter om jag inte kan börja med yogaklasser, så nu är steget taget.
Spontant började vi idag, fem yogisar i shalan. Två var riktigt nybörjare och med värk i kroppen. Det var alldeles för avancerat med ashtangayogan jag fick modifiera väldigt mycket. Jag var rädd att de blev bortskrämda men alla ville fortsätta. Jag bestämde att jag ska ha en nybörjarklass med väldigt lugn yoga samt en ashtangaklass för nybörjare och vana. Mannen ger sitt fulla stöd och shalan blir nu en shala i första hand och ett matsalsrum i andra hand. Och om det inte räcker till och intresset håller vid kommer han att bygga om delar av garaget till en större shala med fönster mot sjökanten. Det här är så spännande!
Jag vill gärna lansera en ny yogablogg  för er. Det är min kära vän, Alexandra som äntligen har börjat blogga!

LYCKA

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

7 kommentarer

  1. Onsdagar! Perfekt! Åh, jag blir så himla glad! Jag som funderat så över min träning i höst. Funderat och önskat, och nu är jag bönhörd! Det kommer att bli perfekt. Jag är så glad att jag funnit dig.

    kram
    a

  2. Vet du, ditt inlägg idag får mej att tänka på Pattabhi Jois’ och hans ”Do your practice and all is coming”. Det är ju precis det som händer med dej nu, allt öppnar sig. Allt.
    Namaste

  3. Grattis till din egna shala! Vilken tur dina yoginis har att få undervisning av dig och du finner styrka av dem. Symbios. Yoga med utsikt över sjön, vilken pärla det kommer att bli. Lycka till!

  4. Grattis! Innan jag började undervisa så kände jag att jag hade så stor lust att prata om och förmedla yogan till andra. Det liksom bubblade av iver att få undervisa men jag tänkte att inte kan lilla jag…. Men helt plötsligt dök tillfället upp nästan som magi. Nu är det din tur! Lycka till & go for it!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: