Fysträning

Igår hade jag planerat att gå på yoga på kvällen. Hade samstämt allt så bra med sonens gympaträning.
När jag skulle släppa av honom visade det sig dock att vi tagit fel på tiden! Jag fick skippa yogan då den inte matchade längre… Tyvärr.
Men istället åkte jag till Friskis &  Svettis och gick på ett medelpass, skitkul! Men jag kände att det var ett par veckor sedan jag var där.
30 minuter kondition och 20 minuter styrka, riktigt jobbigt. Det känns i kroppen idag.
Jag ska försöka gå på yogaklassen idag istället, hoppas jag hinner.

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: