Tisdag

Jag skäms men det blev ingen yoga imorse. Förlåt!
Jag som skulle yoga med stolthet och i  den stora gemenskapen med alla andra som yogar.
Till saken hör att jag och en vän var på teater i Malmö igårkväll, min systers och hennes klass slutföreställning på Malmö teaterhögskola.
Efter pjäsen stannade vi kvar i Malmö och gick på pub. PÅ hemresan njöt jag av världens nostalgitripp med gamla Depeche Mode låtar.
En jättetrevlig måndagkväll, men sen jag var ej hemma förrän halv två. Så att gå upp kvart i fem….

Halv sju gick jag upp, det fick bli så här idag. Men imorgon så!

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

  1. Det var du som sa, att yoga inte måste vara asanas. Det var nog lika mycket välmående på teatern & nostalgitrippen.

    ..och ja, mantrat är så vackert.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: