Ett ljus för Shri K Pattabhi Jois – Guruji

Många tänder sitt ljus ikväll för Guruji och hans familj.
Jag tänder mitt ljus också. 
Shri K Pattabhi Jois somnade in idag vid lunchtid och även om jag aldrig fick äran att träffa honom känner jag stor sorg.

Sorg för att hans nära och kära, sorg för att jag aldrig fick träffa honom.

Imorgon bitti när jag ställer mig på yogamattan kommer jag att göra det med en stark känsla, en stor stolthet och en stor glädje, stolthet och glädje av att vara en ashtangayogi och att Gurujis lära, kunskap och yoga lever vidare världen över.

Vila i frid

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

5 kommentarer

  1. Vissa människor förändrar andra. Ett meningsfullt liv, och aldrig kan han glömmas bort.

  2. Vi yogar tillsammans alla morgnar egentligen. Låt oss komma ihåg varandra när det är tufft. För er alla ashtangautövare – ni har mitt deltagande.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: