Måndag

Morgonträning. Det var tufft att gå ur sängen kvart i fem, men det gick!
Det var fortfarande mörkt så jag bestämde mig för en meditativ morgon.
20 minuters meditation sedan Suryanamaskara samt savasana.
Sen låg jag kvar på mattan och läste i Kafka på Stranden. Har läst styvt 200 sidor nu.

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

  1. Jag har fått hem boken, men behöver läsa en annan bok innan. Bläddrade ändå lite i Kafka och ja, får se om jag ens kommer igenom den sen 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: