Santosha

I går var jag iväg med jobbet. Vi var i Båstad tillsammans med flera andra evantbolag. Vi bodde på Hotell Skansen. Ett underbart ställe som har allt man kan önska. Jag bodde med utsikt över havet. Precis intill spaavdelningen. Igår på eftermiddagen fick vi seglarinstruktioner inför årets utmaning i matchracing. Vilken upplevelse! Det var så roligt fich helt klart blodad tand. På kvällen åt vi gott och hade musikquiz. Imorse när jag vaknade tog jag på mig morgonrocken och promenerade ut längs trägången ut till kallbadhuset. Vilken morgon! Jag satt helt ensam i den 40 gradiga utekaret, med hela havet som utsikt, oändligt. Mina sinnen fick njuta maximalt.

Santosha – Att vara nöjd och tillfredställd med det man har, det man upplever, erbjuds och är med om här och nu.

Publicerat den
Kategoriserat som Yogafilosofi

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

4 kommentarer

 1. Det låter helt underbart, om än lite motsägelsefullt med 40 gradigt kar i ett kallbadhus?!

  Är så svag för havet, eller ja, vatten överhuvud taget så jag har ing problem att föreställa mig din upplevelse.

  Lite avundsjuk blir jag allt, men absolut inte missunnsam!!!

  turid

 2. Tack ! Håller med dig med 40 gradig pool. Saken var den att jag hade tänkt bada i havet, 11 grader. Men de hade glömt att sätta på bastun så jag kände mig inte varm nog.

 3. Så underbart! Vilken morgon du beskriver med bad och utsikt över havet. Båstad är så vackert! Det är sådan tillfällen man får spara och plocka fram kalla och blåsiga vinterdagar.
  Önskar dig en trevlig valborg Anna! Kram Ulrika som har kommit ifrån yogan för tillfället….Men hos dig får jag alltid ny inspiration.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: