Påskaftonstart

Precis som jag befarade häromdagen, skulle mitt duktiga jag ge vika för tröttheten. Igår gick jag inte upp, det blev ingen yoga alls utan trädgårdsarbete i ett underbart väder. Imorse gick jag åtminstone upp kvart i sex. Jag var visserligen på väg att försöka somna om med “idén” jag skulle nog behöva sova lite till. Hur som så gick jag upp och gjorde lite yoga. Jag avslutade med en lång stund på spikmattan.
Har ont i höger axel så tänkte att spiken skulle hjälpa. Vi får se.
En underbar påskafton till alla!

glad-pask1

Namaste

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

4 kommentarer

  1. Åh, underbara trädgårdsarbete! Jag har ännu rejält med snö i mina rabatter, vi bor i ett skogsparti och våren tar alltid god tid på sig. Men solen ligger på och kallt takdropp i nacken är att räkna med när man sticker ut huvudet genom dörren 🙂

  2. Även här har yogan fått ge vika för trädgården. Men jag drömmer om min yogahörna utomhus, hur ska man kunna skapa ett lugnt hörn där det annars händer så mycket?
    /Helle

  3. Min kompis äter på tok för mycket godis, men hon säger det är ju faktiskt ändå påsk. “Efter påsken ska jag ta tag i allt igen”.. Det är ju inte helt tokigt tänkt.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: