Påskaftonstart

Precis som jag befarade häromdagen, skulle mitt duktiga jag ge vika för tröttheten. Igår gick jag inte upp, det blev ingen yoga alls utan trädgårdsarbete i ett underbart väder. Imorse gick jag åtminstone upp kvart i sex. Jag var visserligen på väg att försöka somna om med ”idén” jag skulle nog behöva sova lite till. Hur som så gick jag upp och gjorde lite yoga. Jag avslutade med en lång stund på spikmattan.
Har ont i höger axel så tänkte att spiken skulle hjälpa. Vi får se.
En underbar påskafton till alla!

glad-pask1

Namaste

4 svar till “Påskaftonstart”

  1. Åh, underbara trädgårdsarbete! Jag har ännu rejält med snö i mina rabatter, vi bor i ett skogsparti och våren tar alltid god tid på sig. Men solen ligger på och kallt takdropp i nacken är att räkna med när man sticker ut huvudet genom dörren 🙂

  2. Även här har yogan fått ge vika för trädgården. Men jag drömmer om min yogahörna utomhus, hur ska man kunna skapa ett lugnt hörn där det annars händer så mycket?
    /Helle

  3. Min kompis äter på tok för mycket godis, men hon säger det är ju faktiskt ändå påsk. ”Efter påsken ska jag ta tag i allt igen”.. Det är ju inte helt tokigt tänkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.