Påskknytis

Det har varit en underbar påsk. Solen kom verkligen till Skåne.
Igår låg vi nere på bryggan med en spegelblank sjö som bästa utsikt. Min dotter frågade mig, ” Mamma kan man säga att det är tidig sommar nu eller måste man säga att det är sen Vår?”
Vi kom fram till att tidig sommar var bästa namn på den dagen, även om det nog går under vår.
Trädgården är vårrustad och fin nu, har verkligen varit ute hela helgen, härligt!

I söndags var jag på mitt älskade Österlen på Mysoreklass. Än en gång fick jag uppleva händerna i golvet i Prasarita padottanasana. Känslan är obeskrivlig, det är som att bara öppna upp sig fullständigt samtidigt som jag får kraft i hela kroppen med fullt fokus på bandhas. Tilläggas ska väl att jag får assistans för att komma ner!
Efter yogan var det “påskknytis” med filmvisning.
Såg en helt underbar dokumentär om Ram Dass ! Filmen var enormt rörande. Kika på ett klipp från filmen här:
SE DEN!

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

 1. Hej Anna!

  Skönt att du haft det bra i påsk! Jobbet i all ära – men visst är det härligt med lite ledigt i solen 🙂

  Tänkte bara säga att jag dessvärre inte kan hänga med till Österlen på yogacamp 1a maj. Min farmor fyller 90 år (förlåt farmor, men jag glömde..) på valborgsmässoafton så jag drar till Örebro på kalas. Hoppas vi kan ses snart ändå och dricka te och prata yoga!

  kram
  a

 2. Ingen fara.
  Vi kan ses snart, gärna.
  Jag har inte hunnit gå i stan de senaste veckorna. Hoppas kunna göra det snart.
  Kram till dig också

 3. En påsk hälsning så här i efterskott! Visst har det varit underbart med solen och värmen. Härligt med allt som ligger framför. Kram på dig!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: