Ledighet ställer till det

Bakslaget med ledighet är att man kommer ur sin rutin! Igår var jag och en annan mamma med alla barn i Malmö på aktiviteter.
Vi kom inte hem förrän 11 på kvällen. Då hade jag hunnit vara trött när jag satt på tåget OCH hunnit bli pigg igen när jag kom hem. Tror att jag somnade vid halvett tiden.
Så att gå upp när klockan ringde strax efter fem… och när den ringde vid sex… Jag gick upp halv åtta!
Ingen yogamorgon! Nu hoppas jag få till ett par positioner i kväll istället. Jag tänker att jag i allafall ska göra fem solhälsningar.
Hoppas jag orkar gå upp kommande morgnar!

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: