Att ha vanor

Jag har kommit in i vanan att gå upp på morgonen. Idag är det ju vilodag enligt Patthabi Jois. Redan igår bestämde jag mig för att jag skulle yoga en stund idag i allafall. Så klockan ställdes på halv sju, tänkte att lite sovmorgon kunde vara skönt.
Självklart vaknade jag JÄTTEPIGG HALV SEX redan. Så det var bara att gå upp.
Jag gjorde alla de stående, sedan blev det lite sanskritgenomgång på mattan.

Avslutade med att ta en massa kuddar och ”mjuka” upp mattan. Satte på mysig musik, rökelse och tog en filt. Sen låg jag kvar på mattan och läste ut boken jag hållt på med. ”Veronica bestämmer sig för att dö” av Paulo Coelho. Inledningsvis var boken ej så bra som de andra jag läst av honom, men den artade sig. Det fanns flera tänkvärda ord i den och ett bra slut. Boken handlar om en ung kvinna som försöker ta livet av sig med tabletter. Hon vaknar upp i sjukhussängen och får veta att hon har begränsad tid kvar att leva då hennes hjärta tagit skada av överdosen av tabletter. Tiden hon har kvar att leva tillbringas på ett mentalsjukhus. Alla patienter påverkas av hennes öde och man får följa flera personers berättelser.

4 svar till “Att ha vanor”

 1. God morgon!
  Visst är det härligt att gå upp tidigt!
  Jag har kommit på att jag yogar bäst på kvällen, slappnar av på ett helt annat sätt. Kan koncentrera mig, få in andning och släppa alla tankar. Så jag har nog hittat min yoga tid..

  Njut av våren idag! Kram.

 2. Vilket skönt tempo du verkar ha när det gäller din morgonträning. Du åker till Österlen för träning och jag åker till Budapest. Ha det gott!

 3. 05:30!? Wow, imponerande. Själv sov jag väl medvetslös-djupt vid den tiden 🙂 Vad duktig och disciplinerad du är med din yoga.

  Veronica bestämmer sig för att dö har jag också läst. Jag gillade boken väldigt mycket även om början var lite småseg. Min favoritbok av Paulo Coelho är ”Pilgrimsvandlingen”. Alkemisten är såklart fantastisk den med, men Pilgrimsvandringen fångade mig än mer.

  Ha en finfin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.